UA-37300520-1

duminică, 23 decembrie 2012

CRACIUN LA LONDRA

Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare a anului asteptata cu placere si de cei mici, dar si de cei mari, datorita lui Mos Craciun. Anul acesta e primul an in care voi petrece Craciunul departe de Romania, la Londra, dar asta nu inseamna ca din casa mea vor lipsi colindele romanesti si bineinteles, traditionalele sarmale, a caror gust e unic de Craciun :). Parintii mei au avut grija sa ma "sponsorizeze" cu toate mancarurile romanesti traditionale de Craciun. Bineinteles ca nici Bradul de Craciun nu lipseste
Londra, ca orice mare capitala europeana ce se respecta s-a pregatit cum se cuvine pentru aceste sarbatori de iarna. Decoratiunile de pe celebra artera comerciala Oxford Street sunt impresionante si par desprinse dintr-un film.




Craciunul este o oportunitate de a face shopping aici. In aceasta perioada reducerile la produse variaza intre 50-80%. Daca ratati aceasta sesiune de shopping , mai aveti o sansa in ianuarie 2013 cand se da startul la reduceri de sezon la toate produsele.
Craciunul e minunat atunci cand il petreci impreuna cu persoanele dragi. Va doresc sa aveti un Craciun la fel de frumos ca al meu, cu multa sanatate, fericire, iar Mos Craciun sa va aduca multa dragoste si sa va dea puterea sa treceti peste greutatile inerente ale vietii! Craciun Fericit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu